mr M.J. (Melissa) Heuvink

Praktijk

Melissa oriënteert zich als advocaat op de civiel- en bestuursrechtelijke praktijk. Daarbinnen richt zij zich onder andere op pachtrecht, vastgoedrecht, agrarisch recht, algemeen contractenrecht en omgevingsrecht.

Melissa is enthousiast, betrokken en gaat resultaatgericht te werk. Het oplossen van juridisch complexe zaken geeft haar voldoening. Daarbij verliest zij praktische oplossingen nooit uit het oog.

Loopbaan

Melissa heeft ervaring opgedaan met meerdere studentstages binnen de advocatuur. Ook werkte zij enkele jaren bij een rechtswinkel. Na het afronden van haar master Burgerlijk Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen was zij juridisch medewerker op een middelgroot advocatenkantoor. In 2021 trad zij in dienst bij A&S Advocaten, waar zij sinds november van dat jaar werkzaam is als advocaat.

Persoonlijk

In haar vrije tijd is Melissa vaak in de sportschool te vinden. In het weekend maakt zij regelmatig een lange wandeling in het bos en brengt zij veel tijd door met familie en vrienden. Verder houdt Melissa van reizen en het maken van stedentrips.

e-mail: mheuvink@aens.nl