Contact

Waar vindt u ons?

U vindt ons in Veenendaal. Van hieruit staan wij u graag bij, waar u in het land zich ook bevindt. Wij bezoeken u graag op uw bedrijf voor een oriënterend gesprek. U kunt daarvoor een afspraak maken met een van onze advocaten. Wij zijn geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Telefoon

085 – 48 77 400

Bezoekadres

Citadel 10A
3905 NK Veenendaal
T: 085 – 48 77 400
F: 085 – 48 77 422
E: info@aens.nl

E-mail

info@aens.nl

Postadres

Postbus 720
3900 AS Veenendaal

Routebeschrijving

Per auto
Vanaf de A12 neemt u afrit 23 'Veenendaal - West' en rijdt u langs de Mc Donalds richting het Van der Valk tot u het pand Citadel 10 A aan uw rechterzijde treft. Ons kantoor is ook bereikbaar vanaf de Voorport, let u dan op het fietspad.

U kunt gratis parkeren op het parkeerdek, bereikbaar via de oprit aan de voorzijde van het pand. A&S is vanaf het parkeerdek bereikbaar via Ingang 2. Is het parkeerdek vol? Dan is achter het pand (snelwegzijde) voldoende gratis parkeergelegenheid. U komt dan het pand via de voorzijde binnen. U vindt de bel bij de brievenbussen naast de oprit naar het parkeerdek.

A&S is gevestigd op de derde etage. In het trappenhuis is ook een lift aanwezig.

Openbaar vervoer
Ook per OV zijn wij uitstekend bereikbaar.

Vanaf het intercitystation Veenendaal - De Klomp heeft u meerdere mogelijkheden om ons kantoor te bereiken.

Op buslijn 83 neemt u halte 'Arsenaal'. Vanaf daar loopt u circa 50 meter in de richting van waar u vandaan kwam. U vindt ons kantoor aan uw rechterzijde.
Onze bel vindt u bij de brievenbussen naast de oprit naar het parkeerdek.

A&S is gevestigd op de derde etage. In het trappenhuis is ook een lift aanwezig.

Op het station kunt u een OV-fiets huren. Ons kantoor bevindt zich op circa 4 minuten fietsen of 10-15 minuten lopen vanaf het station.

Waar vindt u ons?