mr A.C. (Annette) Koekkoek

Praktijk

Annette oriënteert zich als advocaat op het burgerlijk recht. Zij richt zich met name op het personen- en familierecht, erfrecht en vastgoed. Voor haar masterscriptie deed zij onderzoek naar de vraag welke ruimte het leerstuk natrekking laat voor circulair bouwen waarbij de producent eigenaar blijft van zijn product.

Loopbaan

Annette heeft ruim vier jaar gewerkt als beschermingsbewindvoerder. Deze werkervaring waarin het opkomen voor de belangen van cliënten centraal staat, neemt zij mee in haar rol als advocaat. Door haar communicatieve en analytische vaardigheden komt Annette snel  tot de kern van het probleem. Ze is gedreven om in overleg met partijen de beste oplossing voor haar cliënten te realiseren.

Annette is maatschappelijk betrokken en haalt plezier uit het contact met haar cliënten. Ook daarom heeft zij ervoor gekozen om zich binnen A&S toe te leggen op het personen- en familierecht en erfrecht.

Sinds november 2021 is Annette advocaat bij A&S.

Persoonlijk

“A&S Advocaten behandelt een verscheidenheid aan zaken. Dat spreekt mij erg aan, ik houd van afwisseling in mijn werk en ik sta er elke dag voor open om nieuwe kennis op te doen. De prettige sfeer binnen kantoor zorgt voor openheid tussen collega’s. Dat bevordert het onderling overleg en het draagt bij aan het realiseren van het beste resultaat voor onze cliënten.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik ben regelmatig op het voetbalveld en in de sportschool te vinden. Tijdens mijn vakanties maak ik graag kennis met - voor mij - nieuwe culturen. Ook vind ik het heerlijk om de Ooijpolder in te wandelen voor een frisse neus en een rustige geest.”

e-mail: akoekkoek@aens.nl