Vacature Student-stagiaire

Gedurende het gehele jaar bieden wij studenten in de laatste fase van hun universitaire rechtenstudie de kans om praktijkervaring op te doen binnen ons kantoor. Ben jij een derdejaars of vierdejaars rechtenstudent? Wil je kennis maken met de advocatuur? Kom dan stage lopen bij A&S Advocaten!

Wie we zijn

A&S Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor. Ons team bestaat uit 8 advocaten en 3 medewerkers. Binnen ons kantoor bestaat een prettige informele sfeer, we lopen makkelijk bij elkaar binnen en hebben oog en oor voor elkaar.

Wij zijn actief in de civiele en bestuursrechtelijke praktijk en hebben daarnaast veel kennis van vastgoed- en agrarische zaken. Ons kantoor bedient zowel particulieren als ondernemingen.

Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto en met openbaar vervoer door de uitstekende ligging nabij de snelweg A12 en de intercitystation Veenendaal-De Klomp.

Wat je kunt verwachten

Een student-stage is een uitstekende manier om kennis te maken met de advocatuur. Gedurende een periode van 8 weken leer je alle facetten van de advocatuur kennen. Ook is een student-stage een mooie kans om kennis te maken met het team van A&S Advocaten en om te ontdekken of ons kantoor bij jou past. Bij een wederzijds klik bestaat de mogelijkheid om aansluitend na je stage als werkstudent aan de slag te gaan.

Als student-stagiair zullen je werkzaamheden onder meer bestaan uit het schrijven van memo’s, het schrijven van brieven en processtukken en het doen van literatuur- en jurisprudentieonderzoek. Daarnaast zul je samen met andere advocaten besprekingen en zittingen bijwonen. Je loopt bij A&S Advocaten een kantoorbrede stage en verricht werkzaamheden voor alle advocaten.

Voor jouw bijdrage gedurende de stage ontvang je een stagevergoeding en een reisvergoeding. Aan het einde van de stage ontvang je van ons een stagebeoordeling.

Maatwerk mogelijk

A&S Advocaten begrijpt dat het lopen van een stage naast de studie intensief kan zijn. Wij stellen studenten daarom in staat om (vooraf) passende afspraken op maat te maken over de stageperiode, stageduur maar ook het tussendoor volgen van onderwijs.

Wie we zoeken

Ben jij een derde- of vierdejaars WO-rechtenstudent en lijkt een stage bij A&S Advocaten jou interessant? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar sollicitatie@aens.nl

Wil je meer weten?

Bel of mail ons gerust.

Het is ook mogelijk om een kennismakingsafspraak te maken met een advocaat en samen te lunchen of een koffieafspraak te maken om zo op een informele wijze meer te weten te komen en een beter indruk te krijgen van het kantoor. Stuur een e-mail naar (sollicitatie@aens.nl ) of bel ons!