Vergoeding kosten mediation vFAS advocaat-scheidingsmediator

In het algemeen worden de kosten van een echtscheidingsprocedure niet gedekt door een rechtsbijstandverzekeraar. Echter, er zijn verzekeraars die de kosten van echtscheidingsmediation door een bij de vFAS geregistreerde advocaat-scheidingsmediator vergoeden tot bijvoorbeeld een maximum van

€ 3.000,–. De vFAS is de vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het familierecht en echtscheidingsmediation.

Femke Hilderink van A & S Advocaten is een bij de vFAS geregistreerde advocaat-scheidings-mediator. U kunt haar inschakelen om de echtscheiding en de gevolgen daarvan te regelen. Zij begeleidt u in het proces van besluitvorming, informeert u over de gevolgen, en helpt bij het vinden van oplossingen die bij uw situatie passen. De oplossingen worden vervolgens vastgelegd in een echtscheidingsconvenant, waarna zij de echtscheidingsprocedure voor u afwikkelt.

Kortom, heeft u een rechtsbijstandverzekering controleer dan of u in aanmerking komt voor een kostenvergoeding bij echtscheidingsmediation.