Vacature Advocaat-medewerker

Vanwege verdere versteviging van ons specialisme, zijn wij op zoek naar een advocaat voor de agrarische praktijk.

Wij zoeken een advocaat met goede kennis van en ervaring met de agrarische praktijk. Wij vragen naast de benodigde juridische kennis een nuchtere kijk op zaken, een praktische instelling en een gevoel voor partijverhoudingen. De juiste kandidaat beschikt bovendien over goede commerciële vaardigheden.

Wie zijn wij?

A&S Advocaten is een middelgroot kantoor en heeft een vooraanstaande positie in het agrarisch recht, vastgoedrecht, ondernemingsrecht en familierecht. In onze praktijk komen veel diverse rechtsgebieden en een breeds scala aan soort zaken langs. Zowel civielrechtelijk als bestuursrechtelijk.

Per 10 juni 2021 verhuizen wij naar Veenendaal om beter bereikbaar te zijn voor onze medewerkers en cliënten. Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto en met openbaar vervoer door de uitstekende ligging nabij de snelweg A12 en de intercitystation Veenendaal-De Klomp.

Wij bieden een uitdagende baan binnen ons advocatenkantoor. Je gaat samenwerken met een team van enthousiaste, gedreven collega’s aan een breed pallet van zaken in de agrarische praktijk.

Werken bij A&S heeft veel voordelen:

  • Geen overwerk cultuur – goede werk – privé balans;
  • Afwisselende zaken en veel specialistische kennis;
  • Leuke en enthousiaste collega’s;
  • Gezellige en Informele werksfeer;
  • Marktconform salaris;

Solliciteren?

Indien deze vacature jou aanspreekt, dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Een sollicitatiebrief met CV kun je richten aan mr B. (Benno) Nijman en mailen naar sollicitatie@aens.nl.